newborn

newborn

Als jullie kindje net geboren is, is het nog zo klein en knuffelig. Helaas is dat kleine er heel snel af (iedere keer verbaast het mij weer hoe ontzettend snel dat gaat). Reden te meer om dit vast te leggen zodat je altijd weer even kunt terug zwijmelen aan die tijd dat jullie kindje zo klein was.

De newborn reportage gebeurt vanaf dat jullie kindje 1 week oud is tot ongeveer 3 weken. Ik kom dan naar jullie thuis zodat we in alle rust mooie foto’s van jullie baby’tje en jullie gezin kunnen maken.

Daarnaast leg ik ook details vast zoals het kamertje, de box of het kleine bedje. Tijdens deze reportage kan alles.

Vinden jullie het leuk om tijdens het badje wat foto’s te maken dan behoort dat tot de mogelijkheden, maar ook bijv. een intiem moment als borstvoeding behoort tot mogelijkheden. Alles zoals jullie het wensen.

 

In principe is dit een ongeposeerde shoot het enige wat echt belangrijk is, is dat we zorgen dat we mooi licht hebben maar in ieder huis is daar wel een mooi plekje voor te vinden. Mochten jullie toch liever geposeerd willen dan kan ik mijn poseerkussen meenemen, maar daarbij werk ik heel minimalistisch. Ik kan jullie kindje poseren en onder een mooi dekentje leggen, zodat jullie kindje zonder teveel poespas het beste tot zijn recht komt op de foto.

Duur:

Voor een newborn reportage trek ik 2 uur uit.

Wat lever ik:

Je krijgt 5 professioneel bewerkte digitale foto’s. Daarnaast is het mogelijk om dit uit te bereiden met een album, een bedrukte blok hout, een mooie canvas hierin zijn de mogelijkheden legio

Prijs:

Newborn reportage inclusief 5 bewerkte digitale foto’s voor € 249,-. 

Portfolio