informatie

Zwangersschap fotografie

Wanneer je in verwachting bent heb je ineens een heel ander lijf. De ene dame voelt zich prachtig de andere voelt zich niet helemaal happy met haar nieuwe tijdelijk figuur. Zelf vind ik zwangere dames prachtig en vind ik het ook leuk om die mooie bolle buik vast te leggen. Het liefst doe ik dat op een mooie buiten locatie maar als het weer het niet toelaat kan het ook bij jullie thuis. Ik heb ook een aantal jurken die je zou mogen lenen om helemaal op en top je buik letterlijk en figuurlijk in de picture te zetten.

Geboorte reportage

De geboorte van je kind is een van meest bijzondere dagen van je leven en vaak heb je daar geen foto’s van. Er gebeurt zoveel tegelijk dat je je achteraf de meest bijzondere momenten niet meer zo makkelijk kunt herinneren. Foto’s van deze mooie en intense gebeurtenis geven een tastbare herinnering. Tijdens de bevalling ben ik bijna onzichtbaar aan het werk en breng ik emoties en mooie en intense momenten in beeld. Na de geboorte leg ik de eerste uurtjes van jullie baby vast, de eerste controle, de eerste voeding, en eventueel de eerste visite. Tijdens een kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken we vragen als: Waar ga je bevallen, wat wil je liever niet op de foto en wanneer neem je contact met mij op als het zover is. Vanaf week 38 sta ik 24 uur per dag stand-by. En op het vooraf afgesproken moment, kom ik naar jullie toe.

Newborn

Als jullie kindje net geboren is is het nog zo klein en knuffelig. Helaas is dat kleine er heel snel af (iedere keer verbaast het mij weer hoe ontzettend snel dat gaat). Reden te meer om dit vast te leggen zodat je altijd weer even kunt terug zwijmelen aan die tijd dat jullie kindje zo klein was. De newborn reportage gebeurt vanaf dat jullie kindje 1 week oud is tot ongeveer 3 weken. Ik kom dan naar jullie thuis zodat we in alle rust mooie foto’s van jullie babytje en jullie gezin kunnen maken. Daarnaast leg ik ook details vast zoals het kamertje, de box of het kleine bedje Tijdens deze reportage kan alles. Vinden jullie het leuk om tijdens het badje wat foto’s te maken dan behoort dat tot de mogelijkheden maar ook bijv een intiem moment als borstvoeding behoort tot mogelijkheden. Alles zoals jullie het wensen. In principe is dit een ongeposeerde shoot het enige wat echt belangrijk is is dat we zorgen dat we mooi licht hebben maar in ieder huis is daar wel een mooi plekje voor te vinden. Mochten jullie toch liever geposeerd willen dan kan ik mijn poseerkussen meenemen maar daarbij ben ik heel minimalistisch. Ik kan jullie kindje poseren en onder een mooi dekentje leggen.

gezinsfotografie

We maken tegenwoordig allemaal super veel foto’s met onze telefoon. Maar wat ontbreekt er daar vaak. Precies een foto waar het gehele gezin op staat. Zelf laat ik daarom een keer per jaar een foto maken van ons gezin. Een gezinsreportage doe ik bij voorkeur lekker buiten. Dat kan in een bos, in een park of een andere fijne buitenlocatie. Ik leg dat jullie gezin vast in een ongedwongen sfeer ook neem ik als daar behoefte aan is portretfoto’s van jullie kinderen.

overige

Naast de hierboven genoemde categorieën kan jij mij voor veel meer boeken. Ik kan portretten maken (als je bijvoorbeeld een goede LinkedIn foto nodig hebt) of het gewoon leuk vindt om mooie geposeerde foto’s van jezelf te hebben daarnaast kan je mij boeken voor een day in a life reportage. Dit houdt ik dat ik een aantal uur bij jullie gezin ben om de dagelijkse dingen vast te leggen. Het lopen naar school, het buitenspelen, het samen aan tafel eten of een spelletje doen of een bijzondere gebeurtenis zoals een eerste verjaardag.

 

Neem contact met mij op als je iets anders wilt dan de vaste categorieën dan krijg je van mij een voorstel op maat.